CKEditor er en fremgragende WYSIWYG editor, der er gratis. Man har tit brug for web løsninger, hvor brugeren / web administratoren skal have en smule friere hænder til at ordne diverse formateringer og andre layout relaterede anliggender. CKEditoren giver alt dette og meget mere, og det er frem for alt nemt og intuitivt at bruge for slutbrugeren.

Sourcekoden downloades, og der refereres til noget javascript og noget stylesheet, og så er man godt klar. De placeholders, man har tænkt sig at gøre WYSIWYG editerbart, skal man blot gøre brug af et stylesheet class (class="ckeditor"). Placeholders skal repræsenteres som almindelige HTML <textarea> tags (kan også bruge <DIV> jf. samples).

Eksempel:
<textarea class="ckeditor" cols="80" id="MinEditor" name="MinEditor" rows="10"></textarea>

CKEditor

Hent CKEditor her.

Man vil finde masser af samples og konfigurerbare opsætningsmuligheder.