Jeg er blevet gjort opmærksom på, der findes et bedre alternativ til BitTornado nemlig Deluge.

Start Terminal: Application -> Accessories -> Terminal.

Log ind som administrator:
sudo bash

Herefter skrives følgende kommando.
sudo apt-get install deluge

Start Deluge 'Applications' -> 'Internet' -> 'Deluge BitTorrent Client'. Gå herefter ind under 'Edit' -> 'Preferences' og under 'Categories' vælges 'Network'. Fjern fluebenet ved 'Use Random Ports'. Notér port numrene ved 'Incoming Ports' eller angiv fra og til port numre.

Åbn routerens konfiguration og under NAT åbnes op for de angivede porte. Luk og start op for Deluge med en aktiv torrent. Gå ind under 'Preferences' og tryk på 'Test Active Port'. Der skal gerne komme et grønt lys.

Sammenlignet med BitTornado tilbyder Deluge en større fleksibilitet i form af flere opsætnings- og konfigurations muligheder. BitTornado er for enkel og passer bedst til ældre maskiner, der ikke har tilpas processorkraft.